Gustav Andersen

Med mig som din træner vil du altid blive mødt med et smil! Vi vil sammen fastsætte nogle realistiske mål, der vil gavne dig og din personlige udvikling. Der vil efterfølgende være løbende opdateringer, der vil sikre tilpasningen til dine behov. Du vil blive mødt med et personligt engagement, af en motiveret og forstående personlig træner – nemlig mig!

Udover at være personlig træner studere jeg finansøkonomi i Kolding, hvor jeg også er bosat. Jeg har altid dyrket meget sport, og særligt fodbold har været min store passion i mange år!

 

Bootcamp: Hvis du kan lide at være social, men samtidig smide fedt og bygge muskelmasse, så er bootcampforløbene lige noget for dig! Vi kører hold for både mænd og kvinder.

 

Vil du være den bedste version af dig selv? Så er 1 til 1 personlig træning noget for dig. Sammen sætter vi et mål og laver en skræddersyet plan, som passer dine behov! Lige meget hvad dit mål er, så kan vi nå dertil, sammen.

By

Middelfart/Ejby

Specialer

- Træning af mænd og kvinder på mine bootcamps
- Fodboldspecifik træning
- 1 til 1 personlig træning

Uddannelse

- Health Lab: EREPS-2
- Health Lab: EREPS-3
- Health Lab: EREPS-4 certificeret personlig træner

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Gustav hviler utrolig meget i sig selv, men samtidig er han meget motiverende og engageret. Han er forstående og er altid klar til tiden, hvilket spillede en vigtig rolle i min travle hver dag
Mike
Gustav er utrolig kreativ angående vores træning. Vi lavede aldrig det samme og han mødte altid op og var max klar. Jeg har været utrolig glad for min investering i et... Læs mere
Lars

Mine artikler

Book tid hos Gustav
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble