Tue Alexander Jørgensen

Jeg har altid et stort fokus på at gøre træningen sjov – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mine erfaringer fra fitnessbranchen og som træner af et kvinde- og et herresportshold gør, at jeg er vant til at arbejde med forskellige mennesker, der hver har sit mål og forudsætninger for at opnå det. Jeg sørger dermed for, at der er plads til præcis dig og dine ønsker i den træningsplan, vi laver sammen. Jeg er meget fleksibel med mine tider – både til hverdag og i weekenderne.
Mine styrker kommer fra min egen personlige sports- og skadeshistorik, dette har givet mig rigtig meget erfaring, som jeg bruger dagligt. Jeg elsker at være aktiv, anderledes og bare give den gas! Derfor elsker jeg at være her i Fit&Sund, hvor jeg kan kombinere mit ingeniørstudie med det dejlige miljø vi har.

Så kontakt mig og få en gratis uforpligtende samtale og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

FitCamp for mænd og for kvinder: Sjov og effektiv træning, med tilknyttet diætist. Hvis man gerne vil kombinere det sociale med god træning.

Kontakt mig gerne for mere info eller spørg i Fit&Sund.

 

Small group: Træning 2 eller flere, for mig er dette et tilbud jeg taler rigtig godt om. Tag din ægtefælle, ven/veninde, barn, forældre osv. med. Dette giver et godt miljø, hvor alle støtter hinanden om at nå vores individuelle og måske fælles mål.

 

1 til 1 træning: Dette er til dig, som gerne vil have ekstra fokus på DIN træning, eller som bare foretrækker det lidt mere privat. Her vil jeg hjælpe dig bedst muligt, med at finde et fokus og nogle mål, lægge en plan og hjælpe dig, på den måde der fungerer bedst for dig.

By

Skanderborg/Ry

Specialer

- Sportsspecifik træning.
- Skadesforebyggende træning.
- Funktioneltræning.

Uddannelse

- Personlig Træner v/TheHealthLab (2019).
- Fitnessinstruktør v/TheHealthLab (2019).

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine artikler

Book tid hos Tue
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble