Tina Sundstrøm

Engageret, livsglad tilflyttere fra Sverige som bor i Horsens siden ultimo 2015, sammen med  mand og søn. Glæder og intresser i livet er blandt andet natur, friluftsliv, krea, musik og det gode liv med mad, familie og venner.

Jeg gjorde min værnepligt i Artilleriregementet 2009/10 og har derefter fortsat at arbejde i den svenske Försvarsmakten som deltidssoldat og senere som reservofficer. 2012 begyndte jeg universitetsuddannelsen Biomedicin specialiceret mod fysisk træning. Vi gik på dybet i alt fra anatomi, træningsfysiologi, sporternæring, idrattpsykologi og ”motion og styrketræning for alle”.  Sideløbende med mine studier har jeg arbejdet som holdinstruktør i mange forskellige situationer og sammenhæng. Military Fitness (militærinspiretet udendørstræning), Vandgymnastik (bassintræning for begyndere og øvet), LesMills GRIT (højintensiv intervallbeseret træning), YogaStretch (Avslappende udstrækning), Spinning (IndoorCycling) mv. Jeg er desuden uddannet massør og har arbejdet i et af Sveriges mest ænerkendte SPA-hoteller med kropsbehandlinger og massage. I år 2020 fuldførte jeg mine studier som internationellt certificeret coachi gennem Empowermind Coaching og er derfor blevet god til at arbejde med det mentale bag træning, vaner, adfærdsmønstre og fremgang. 

Mentalt og fysisk velvære og udvikling, har altid været vigtigt for mig - uddannelser og beskæftigelse som omhandler netop dette har derfor tilltrukket mig.
Det er sjældet at kroppen, hjertet og hovedet er adskildt i de ting en person foretager sig – et holistiskt perspektiv med fokus på at hele mennesket har det godt og er med i processen, er derfor min prioritet.

For mig er det en dyd at gøre mit ydderste for at min klient skal opnå succe. Intet spørgsmål er for dumt, og jeg svarer mere end gerne på mine klienters spørgsmål og tanker. Ved mig er der altid højt til loftet og jeg sætter stor pris på gensidig ærlighed og respekt for hinanden.

Det er vigtig for mig at du skal kunne se og mærke fremgang og resultater i dit forløb.
Et foremål med de ting vi laver og en struktur i dét, er essensiellt, ligesom at du får en mulighed at lære for livet.  I forløb ved mig bliver du altid klogere på hvordan du fungerer og hvordan du kan tænke frematrettet, uanset om det handler om det fysiske eller det psykiske. Jeg går op i korrekt og sikker træningsteknik med en positiv og inkluderende tilgang. 

Personlig træning - Primært fokus er 1-1 træning, hvor du bliver lyttet til og får den rigtigt motivation, sparring og vejledning. Ved personlig træning tilrettelægges et forløb tilpasset klienten. Det kan indeholde målning af kropssfedt og muskelmasse, fysiske test af styre og kondition, løbende opdatering af specifikt træningsprogram, støtte og hepning (også udover den time vi lige er sammen), samtaler, massage.

Coaching – Med henblik på tanke- & ædfærdsændringer. Gennem at opbyggende en ny holdbar hverdagsstruktur vil du nå dine drømmers mål. Det kan handle fx om at få ud mere af døgnets timer, komme i arbejde, forbedre en relation, iværksætte dig selv, blive bedre til at strukturere og prioritere, få bedre selvværd og mod, håndtering af en dårlig vane, håndtering af dårlige tanker mm.
Hvis du ikke rykket dig efter forløbet – pengene tilbage.

Massage – Dybtegående massage som løsner på spændte muskler og øger blodgennemstrømning samt wellnessmassage for en beroligende og afslappende ekkekt.
Massagen foregår i Fysioterapiens lokaler, medbring eget håndklæde.

Holdtræning – Sjov og effektiv træning i små eller store grupper. Rolige hold hvor vi strækker ud sammen, eller hold hvor det er fart og masser af sved på panden. Selvom det er holdtræning, imødekommes individets særlige behov mhp skader, træningsnivau etc.

Bootcamps – Lukkede hold hvor tanken bag holdtræning og personlig træning (small group) forenes.

By

Skanderborg

Specialer

Træning af personer med tidligere skader og skavanker, overvægt og graviditet
Coaching med speciale i personlig udvekling og adfærdsændringer
Helhedsperspektiv - Sammenkoble krop og sind til bedre vælværd og sindsro

Uddannelse

Kandidatuddannelse - Biomedicin inriktning fysisk träning 2012-2014
Reservspecialistofficersuddanelse 2013-2014
LesMills programmer: CXWORX Advanced, BodyPump, BodyFlow, GRIT 2013-2018
Massør og kroppsterapeut i Tyløsand SPA Hotel 2014-2015
HealthLab EREPS 4 – Personlig træner 2016
Zumba F og Zumba Gold – Zumba Fitness 2018
Motion og styrketræning for gravide – Strong4Life 2019
ICI Fundamental and Advanced Coach - Empowermind 2020

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Tina
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble