Sune Poulsen

Jeg er oprindeligt fra Sønderjylland, hvor jeg som ung knægt blev bidt af styrketræning efter anskaffelsen af et par håndvægte. Det blev meget hurtigt en kæmpe passion, der vendte op og ned på mit liv og er i dag en livsstil, jeg nyder at dele med andre!

Igennem tiden har jeg dyrket mange forskellige slags sport og har nu over 17 års praktisk erfaring med styrketræning. Det har givet mig et godt øje for det tekniske aspekt i træning, men også en masse træningsglæde og energi, som du altid kan forvente jeg deler ud af.

For mig er der ikke noget bedre end at hjælpe klienter med at nå deres mål, om det så er at blive stærkere, se godt ud på stranden eller føle sig bedre tilpas i egen krop. Med mig ved din side har du altid fuld opbakning, så du kan forblive motiveret og dermed opnå et større fysisk og mentalt overskud.

Som træner med en fysioterapeutisk baggrund, går jeg meget op i at hjælpe klienter med at nå deres mål på en sund måde, ikke via quickfixes. Det opnår jeg hovedsageligt ved at arbejde evidensbaseret, med min faglighed og ved at lytte til klientens personlige behov. Med min hjælp kan du få struktur på din træning og resultater der lettere at vedligeholde på den lange bane. Jeg kan vise dig vejen - til at blive en stærkere version af dig selv!

By

Højbjerg

Specialer

Styrke- og muskelopbygning, Fedttab / Vægttab, Sportsspecifik fysisk træning, Fysioterapi - Skadesforebyggelse og genoptræning af skader

Uddannelse

• Certificeret personlig træner (EREPS 4. niveau)
• Statsautoriseret Fysioterapeut (B. Pt) og Multimediedesigner
• Over 17 års erfaring med hypertrofi- og styrketræning
• Stor erfaring med online coaching
• Har tidl. fungeret som prep-coach til NewComers debutant-stævne
• Deltaget i bevægelseseksperimentariet: Et forskningsprojekt i samarbejde med Syddansk Universitet m. fokus på udvikling af ny sundhedsteknologi og træning med handicaps.
• Har adskillige trænings-og kost seminarer under bæltet

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine artikler

Book tid hos Sune
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble