Stine Miszczuk

Nøglen er motivation og mindset – sammen finder vi muligheder fremfor begrænsninger

Som personlig træner er det min fornemmeste opgave at hjælpe dig med at se muligheder frem for begrænsninger og sætte mål, som kan holde dig på sporet.

Motion og bevægelse behøver ikke være kedeligt. Løsningen skal være inspirerende og vedvarende, så du har lyst til at fortsætte din træning med fornyet energi – også efter endt forløb.

Jeg vægter sjov, effektiv og udfordrende træning med garanti for kvalitet i øvelserne. Nøglen er motivation og mindset – krydret med godt humør.

Ved siden af mit arbejde i Fit&Sund er jeg tilknyttet Middelfart Boldklub som deres fysiske træner og fysioterapeut. I min fritid er jeg selv meget aktiv. Jeg spiller fodbold to gange om ugen og løber OCR-løb flere gange om året. Derudover er jeg livsnyder med stort L: Jeg sætter pris på god mad, god musik, oplevelser og godt selskab. Du finder mig altid i godt humør, med en smittende energi og et smil op til begge ører. 

 

Fitcamp:
Ønsker du at komme i bedre form, blive strammet op, tabe nogle kilo og blive stærkere alt

imens du har det sjovt og træner med ligesindede? Så er Fitcamp lige dig. I forløbet får du 8 ugers træning, med to ugentlige træninger, samt 4 kostworkshops. Du får altså 8 uger spækket med sjov og motiverende træning, samt redskaberne til hvordan du får optimeret din sundhed og dit mindset.

1-1 træning:

Ved 1-1 træning er det dig og dine behov, som er i fokus. Du får fra gang til gang en skræddersyet træning som er tilrettelagt efter dine ønsker og mål. Individualitet og kvalitet er i fokus. Har du et specifikt mål om øget muskelstyrke, et performancemål fx kunne gennemføre en polititest, et løb etc, sportsspecifik træning  eller genoptræning, så vil 1-1 træningen være løsningen for dig.

By

Middelfart/Ejby

Specialer

- Bootcamps – særligt Fitcamp forløbet
- Sportsspecifik fysisk træning
- Vægttab

Uddannelse

- Professions bachelor i Fysioterapi 2018
- Health Lab: EREPS-4 certificeret personlig træner 2018

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Jeg deltog i et forløb, hvor Stine var personlig træner. Personligt mærkede jeg hurtigt fremskridt bådevægtmæssigt og mentalt. Jeg har kun rosende ord til... Læs mere
Tina, 53år
I håbet om bedre fysik og mere energi, tilmeldte jeg mig et Fit Camp forløb med Stine som personlig træner, hvilket er det bedste jeg har gjort for mig selv i mange... Læs mere
Mette, 47år
Tag ikke fejl af det blide ydre og det søde smil! :-)  Træning med humor og sjov -  men bestemt også træning med krav og pres til det... Læs mere
Randi, 53år

Mine artikler

Book tid hos Stine
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble