Mia Midtgaard

Gode og holdbare træningsvaner

Som personlig træner og fysioterapeut har jeg en stor værktøjskasse som jeg kan bruge for netop at give dig den hjælp du har brug for. Om det er vægttab, øget styrke, bedre mentalt velvære, genoptræning eller måske at komme i gang efter et længerevarende smerteforløb; så hiv endelig fat i mig!

Det vil altid blive taget udgangspunkt i dig og dine forudsætninger. På den måde tilpasses forløbet netop dig og du sikres gode og holdbare træningsvaner.

Der vil være fokus på kvalitet og god teknik for at du kan komme længst muligt med din træning. Du vil altid opleve en effektiv og udforende træning hos mig som giver sved på panden og smil på læben efterfølgende!

Solid relation og styrket samarbejde

Træning er for mig et afbræk i hverdagen og jeg håber at kunne give dette videre til mine klienter. Jeg er en udadvendt, energisk og motiverende træner som går op i mine klienter og gerne vil bygge en solid relation, hvilket kun vil styrke samarbejdet mod målet. Jeg nyder processen og at se folk udvikle sig i små og store øvelser.

Personlig elsker jeg at kombinere styrketræning og funktioneltræning og du vil derfor også opleve en inspirerende og varieret træning hos mig.

By

Horsens

Specialer

Styrketræning og funktionel træning
Træning m. skader og/eller længerevarende skader + forebyggende træning
Træning af kvinder
Træning af seniorer/Senior hold

Uddannelse

Uddannet fysioterapeut 2019
Health Lab: EREPS-4 certificeret personlig træner 2021
Jacob Beermann (MAXER) Workshop 1 + 2: Teknik i squat, bænkpres og dødløft 2019
Crossfit instruktør siden nov. 2018

Træningsforløb

En til en-træning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine artikler

Book tid hos Mia
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble