Maya Clausen

Mit navn er Maya, jeg er 30 år og bor i køge sammen med min datter og kæreste.
Jeg været i fitnessbranchen i over 10 år og kunne ikke undvære det for noget.
Træning har altid været en stor del af mit liv, fodbold, ridning, gymastik, dans og styrketræning. Ligeledes har kosten også altid været en stor del af mit liv. Jeg elsker mad, men jeg elsker også at være kreativ i et køkken og finde på lækre retter der også passer godt sammen med min træning. Jeg er ikke af den overbevisning at man skal være på stram diæt for at opnå sine mål. Der skal være plads nogle af livets goder. Og med det mener jeg selvfølgelig kage :)


For mig er det vigtigt at der er balance mellem dit forløb hos mig og din hverdag.
Jeg ved nemlig det kan være svært at få det hele til at passe indimellem.
Jeg ligger stor vægt på, at vi sammen ligger en plan for dig og skaber en livsstilændring og ikke bare et ¨hurtigt fix¨.

Vi starter alle sammen et sted, så om du har trænet i flere år eller lige startet, så ligger vi sammen en plan for at opnå dine mål. Det bliver et sjovt, lærerigt, hårdt og udfordrende. For der er intet der kommer af sig selv, så på med ¨ja hatten¨, for har man viljen og gå påmod så kommer man rigtigt langt.

Jeg sammensætter altid vores træninger og dine træningsplaner efter dit behov og dit niveau.

By

Køge

Specialer

-Muskelopbygning.
-Vægttab
-Teknik
-¨Booty træning¨
-Dans

Uddannelse

Personlig træner EREPs 4
Firness Instruktør EREPs 3
Les Mills Bodyjam Instruktør
Discofitness Instruktør

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Jeg startede mit PT forløb med Maya for 6 mdr siden. Min krop har ændret sig meget. Jeg har fået mærkbar og målbar større muskelmasse, har tabt meget fedt om... Læs mere
Charlotte
Mit forløb hos Maya er og har været meget tilfredsstillende. Jeg kan ikke sætte en finger på noget af det, Maya har instrueret mig i, at gøre. Jeg vil anbefale... Læs mere
Sandra

Mine artikler

Book tid hos Maya
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble