Lena Jensen

Født 1969. Så jeg er ingen ungmø. 

Privat har jeg en dejlig kæreste og en voksen søn, der for længst er fløjet fra reden. Jeg bor på landet, jeg elsker udeliv, træning, dans, livet, skøn mad og solskin.

 

Jeg er nået en alder, hvor mobilitet og funktionalitet er af stor vigtighed for at, jeg ikke selv bliver ramt af skader både ifht. Træning, men bestemt også i hverdagen, Jeg selv træner fordi jeg holder af det, og ikke vil undvære min træning, men vestemt også for at holde min krop ved lige, og opretholde en sund og energisk hverdag, i forhåbentlig, mange år fremover.

 

Derfor sætter jeg det meget højt på prioriteringslisten, når du som kunde, kommer til mig, At jeg som det første, og vigtige, skridt på vores fælles rejse, lærer dig at kende så at jeg kan danne mig et godt indtryk af, hvem du er, og hvordan vi bedst skal få dig i gang, på en måde som passer til din krop.

Derfor starter vores forløb, med at vi mødes, til en lille hyggelig sludder, hvor vi får stillet hinanden de spørgsmål, der er af betydning, for at vi kan få et sundt, tillidsfuldt og godt samarbejde.

 

Herfra sammensætter jeg din træning, så den passer til dine behov og fremtids ”drømme”.

Vi træner efter et program der passer til lige netop din krop, Vi har hovedet med hele vejen, og sørger for at din krops nervesystem, og dine tanker kan følge med undervejs i hele dit træningsforløb.

 

Jeg træner dig med tanker om at, en krop der virker funktionelt og med stor mobilitet, virker bedre i hverdagen, og har lettere ved at undgå skader. 

Jeg tror på, at vejen til en stærk krop går gennem træning hvor det ikke nødvendigvis er de tunge vægte der baner vejen, men en træning tilrettelagt med øvelses valg, der udfordre din krop, lige der hvor den er.

 

Jeg har i vores samvær, stort fokus på nærvær og vil gøre mit bedste for, at lærer dig, at Træning kan være sjovt, udfordrende og samtidig noget du ser frem til.

1-1

Personlig træning, med fokus på dig og dine mål.

Vi træner 1-2 gange ugentlig efter aftale, jeg sammensætter din træning så den passer lige netop til dig og dine behov.

Vi vil sammen finde vejen til netop den form for træning, som du holder af. Så du kan se frem til den næste træning, allerede når du er på vej hjem.

Undervejs ændrer vi og retter programmet til, efterhånden som du bliver stærkere, dygtigere og mere tryg ved din træning.

Duo (to personer)

Lad os sammen, finde vejen for at komme i mål med jeres trænings drømme.

Vi træner sammen 1 gang ugentlig, og jeg sammensætter træningen så den passer til jer. Hvor der gives – modtages, så begges ønsker opfyldes.

Der vil være fokus på at finde lige netop den type træning, i syntes er sjov, og udviklende. Og vi justerer programmet undervejs, så det bliver ved at være sjov og udfordrende, efterhånden som I begge, bliver både mere teknisk dygtige og også stærkere.

Træningerne vil mixes sammen af individuelle øvelser og sjove fælles øvelser.

Smallgroup  (3-5 personer der kommer til mig som en gruppe, hvor I kender hinanden, og har et fælles mål.)

Vi træner sammen 1 gang ugentlig. Jeg vil sammensætte jeres træning efter jeres fælles ønsker, så den passer til lige netop jeres lille gruppe.

Sådan at I alle bliver udfordret, imens i har det sjovt sammen.

Jeg justerer jeres program undervejs, og vi finder sammen den vej vi skal gå, for at hele gruppen bliver både stærkere og dygtigere tekniske.

 

Bootcamps

8 ugers forløb – med 2 ugentlige træninger.

Samarbejde med husets kliniske diætist – personlig samtale og foredrag.

Max. 10 deltagere på hvert hold.

Jeg vil i de 8 uger, holde fokus på en varieret træning, samtidig med fokus på den enkeltes ydeevne og progressive udvikling.

Her er plads til forskelligheder, og ALLE kan være med, på det niveau du nu engang er på ved opstart. 

Vi skal have det sjov, og vi skal knokle rumpetten ud af bukserne i samlet flok. 

Adgang til fælles FB gruppe.  

 

Er der ikke noget af overstående der rammer netop dit behov, kan du altid, komme til mig og så laver vi sammen en plan, hvor jeg kan imødekomme dine ønsker om en træningsplan.

By

Haslev

Specialer

Hos mig får du nærvær og empati.
Fokus på teknik i den enkelte øvelse
opmærksomhed på dig, samt din mobilitet og funktionalitet.

Uddannelse

• Personlig Træner v/ HealthLab EREPS4
• Fitness Instruktør v/ HealthLab EREPS3
• Over 15 års erfaring som instruktør
• Passion for et langt, sundt og mobilt liv

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Ingen forbud. Alt er tilladt. God vejledning. Stor motivation. Det er hvad man får hvis man vælger Lena. Lena giver en, en vejledning i hvad sund og nærende kost er. Ingen... Læs mere
Helle
Jeg har deltaget i et Bootcamp forløb hos Lena. Jeg var så glad for det at jeg skrev mig op til endnu et Bootcamp forløb. Lena er rigtigt god til at motivere og finder altid... Læs mere
Pia
Jeg har været på første Boot Camp forløb hos Lena Udover hun er et utroligt sødt og venligt menneske, så evner hun i den grad, hurtigt at spotte hvor den... Læs mere
Maibritt
Når man vælger Lena som personlig træner, får man en træner med nærvær. En der går op i den enkle persons behov, og muligheder. Hun... Læs mere
Camilla
En klar anbefaling fra mig! Jeg er SÅ tilfreds med mit forløb sammen med Lena, og jeg er virkelig stolt over de resultater jeg har opnået under mit 8-ugers forløb!... Læs mere
Pernille
Lena er en helt igennem en fantastisk personlig træner. Hende humør er så motiverende at man nyder træningen. Jeg har aldrig været til dens slags træning... Læs mere
Karina
Lena er super god til, at lave et varieret program til den enkelte. God til at motivere og besvare spørgsmål. Kan helt klart anbefales 
Alexander
Twin-fit personlig træning m Lena : Lena har en utrolig motiverende personlighed og hun er virkelig god til at sammensætte program som både tager hensyn, men også... Læs mere
Maria og Mette
Jeg har været på første Boot Camp forløb hos Lena Udover hun er et utroligt sødt og venligt menneske, så evner hun i den grad, hurtigt at spotte hvor den... Læs mere
Maibritt
Jeg har haft en skønt forløb med Lena over 16 uger. Hendes blide personlighed har været af stor betydning for mig, som ikke bare skulle hjælpes i gang med træning... Læs mere
Louise

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Lena
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble