Katrine Kuhr

Som fysioterapeut og personlig træner kan jeg hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning, så den bidrager til både fysisk og mentalt overskud. Vi arbejder ud fra dine mål, hvad end det er styrke, vægttab, kondition eller genoptræning efter nuværende eller tidligere skader.

I mig får du en støttende og motiverende træner og en træning der er tilpasset dig, så det bliver inspirerende og nemmere at komme afsted.

Jeg møder alle mine klienter med et smil på læben og højt humør, og jeg har fokus på en sjov, effektiv og udfordrende træning med kvalitet.
Send mig en mail, så ringer jeg til dig

 

Barselscamp er lig mor-tid!

-          Få en sundere og mere opstrammet krop samt mere energi.

-          Der tages hensyn til de komplikationer, der kan være før og efter fødslen, f.eks. bækkenbund og mave-/rygproblemer.

-          Det er selvfølgelig tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen

-          Vil du vide mere, så klik her: https://fitogsund.dk/c/tilbud/barselscamp-galten

 

Outdoor bootcamp er for dig der ønsker at få en god omgang helkropstræning, friskluft og naturlige omgivelser! Det bliver en kombination af konditions- og styrketræning, sjov, sved og sol.. forhåbentligt. Vil du vide mere, så send en mail til galtenfys@laasbyfys.dk .

 

By

Galten

Specialer

Outdoortræning, Træning med skavanker, Barsel og efterfødsels træning

Uddannelse

- Autoriseret fysioterapeut
- ERSPS 4 certificeret personlig træner

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Helt fantastisk og givende forløb med Katrine Kuhr! Dejlig stemning, altid plads til børnene og Katrine er altid klar med en hånd til de små, så man kan få... Læs mere
Maria
Har været igennem fit og sund Galten’s outdoor bootcamp og efterfølgende alm outdoor træning og stram op og det er det fedest jeg har prøvet længe og 6 kg... Læs mere
Mette
Virkelig godt træningsforløb til Barselscamp med Katrine. Man starter helt fra bunden, som er nødvendigt efter graviditet og fødsel. Man kan mærke man rykker sig... Læs mere
Line

Mine artikler

Book tid hos Katrine
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble