Julie Alstrup

Fysioterapeut og Personlig Træner

Julie er certificeret personlig træner på EREPS 4 niveau og derudover uddannet fysioterapeut. Hun brænder for at give sine klienter en god oplevelse med træning og for at vise, at træning også godt kan være et sjovt afbræk i en travl hverdag. Som personlig træner er Julie motiverende med afvekslende og målrettet træning til netop dine behov. 

Julie afholder herudover både bootcamps for mænd, kvinder og mødre. Nærmere betegnet de populære Strong Camp Men, Strong Camp WOMAN og MamaCamp.

Julie har gennem sin uddannelse som fysioterapeut en bred viden om kroppen og sammenhængen mellem skavanker, smerter og ubalance. Hun kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste løsning og behandling, så du opnår at vende tilbage til hverdagen uden smerter og skavanker. Hun hjælper dig ved at skabe de bedste muligheder for dig, så du kan forebygge dit problem. 

For Julie er de gode relationer det vigtigste

For Julie er det vigtigt at skabe gode relationer, da det i hendes øjne giver bedst mulige resultater på vejen mod at blive den bedste udgave af sig selv, eller til at få mere energi i hverdagen. Med baggrund som fysioterapeut kan Julie også hjælpe dig på vej i løbet af træningen, hvis du har en skade. Det kunne være en skade som du vil til bunds med, eller som forhindrer dig i at være aktiv.

Selv kan Julie godt lide at være aktiv i sin fritid og bruger den gerne på løbeture, og indimellem sniger der sig også lidt svømning og cykling på programmet - gerne i selskab med veninder og familie.

Desuden er Julie vild med gamle danske film og bland-selv-slik og dyrker gerne begge dele flere gange i ugen – det skal der være plads til.

Er det tid til at opnå dine drømme?

Hvis det er tid til at sætte 100% fokus på dig og ingen andre, så tag fat i en personlig træner og få træning 1:1 - få i samarbejde med Julie et skræddersyet forløb til dig og din hverdag.

Book en tid til at finde ud af om kemien er der - vi tilbyder altid 10 min gratis konsultation.

By

Horsens

Specialer

Personlig Træning
Partræning
Genoptræning
Behandling
Bootcamps

Uddannelse

Professionsbachelor i fysioterapi
Personlig træner (EREPS 4)

Træningsforløb

Startsamtale

Mine artikler

Book tid hos Julie
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble