Jonas Holst

Som din personlige træner, vil jeg hjælpe dig til, at udnytte dit fulde potentiale. Jeg tilbyder effektiv og motiverende træning, der er skræddersyet til din målsætning. I forløbet vil der være løbende Individuelle samtaler, hvor der følges op på delmål, og tiltag diskuteres for at sikre dit optimale forløb og resultater.

Jeg ser en af mine store styrker, som træner, i min baggrund som fysioterapeut. Min uddannelse gør jeg kan tilrettelægge øvelser optimalt ift. Din krop og evt. skader bliver genoptrænet i forløbet. Ligeledes har jeg altid været et meget empatisk menneske, hvorfor du er garanteret en personlig træner der dedikerer sig til dig og din målsætning.

I min fritid nyder jeg at tilbringer tid sammen med min dejlige kæreste og gåture i Silkeborgs flotte natur. Vi har begge en stor passion for at opleve verden og nye kulturer, hvilket ferierne ofte går med. Sport har altid været en vigtig del af mit liv, om det har været med en bold eller fitness som de sidste 13 år, så har det altid været et frirum, der har givet mig overskud.

 

Fit&Sund Camp: Er et Bootcamp forløb jeg har lavet for den let trænede, der gerne vil udfordres, men samtidigt have fokus på sin målsætning – fedttab, styrke, muskelmasse, strammes op?

Bootcampen er lukket og der er max 8 deltagere. Der er individuelle samtaler med målinger hvor dine mål og tiltag herfor diskuteres, så vi sikrer et optimalt forløb for dig.

1-1 Træning: Mit speciale er vægttabsforløb for kvinder og mænd. Ved 1-1 træning, oplever du virkelig glæden af at have en personlig træner, der dedikerer sig til dig og din målsætning, og jeg har masser erfaring fra de sidste 4 år hvor jeg har arbejdet fuldtid som personlig træner.

By

Silkeborg

Specialer

Vægttabsforløb for både kvinder og mænd,
Bootcamps med fokus på funktionel træning,
Individuel træning for dig med en skavank eller dig der ønsker øget styrke muskelmasse

Uddannelse

- Bachelor i fysioterapi, 2015
- Kostvejleder, Fitness Institute 2017
- Health Lab: EREPS-4 certificeret personlig træner 2019

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Jeg har gennem mit liv været vant til at dyrke motion og fik lyst til at prøve noget andet. Jeg har været en del af et hold på 6 til en Camp over 8 uger, der... Læs mere
Leila, 62år
Jeg har trænet 24 timer med Jonas og det har været en udsøgt fornøjelse. Det har været sjovt og udfordrende, og mine ben er blevet så gode, at jeg har kunne... Læs mere
Lone, 62år
Jeg kontaktede Jonas efter en periode, hvor jeg grundet en skade havde været inaktiv i en længere periode og samtidig led af musearm. Jeg var i virkelig dårlig form. Vi... Læs mere
Jacob, 42år

Mine artikler

Book tid hos Jonas
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble