Jeppe Bjørn Ankerstjerne

En god varieret træning med fokus på et fælles mål.

 

Alle mennesker er forskellige, med forskellige kroppe, med forskellige mål og udfordringer. Derfor vil et samarbejde med mig være ideelt frem for at følge et præfabrikeret program eller en video med generelle øvelser.

 

I starten af hvert forløb tager vi en snak, så vi kan lære hinanden at kende, og jeg kan udarbejde det bedst mulige personlige program til dig med fokus på dine problematikker og mål.

 

I selve træningen, kan jeg udfordre dig på en række parametre, men min træning vil altid være målrettet og med en blanding af effektiv træning og legende øvelser. For mig er det vigtigt, at uanset hvor hård eller målrettet en træning er, skal der være plads til at grine.

 

Ved siden af mit arbejde som fysioterapeut og personlig træner bruger jeg meget tid på at surfe. Når jeg surfer kan jeg både finde roen i en stresset hverdag, og jeg kan bruge min kreativitet til at finde på nye tricks. Min dejlige kone og jeg træner begge rigtig meget og vi lever en aktiv hverdag, hvor der sagtens kan snige sig armbøjninger eller yogaøvelser ind, mens vi venter på, at risene koger færdig.

 

1 – 1 personlig træning i traditionel forstand, men træningen kan også tilrettelægges som duo træning hvor vi træner sammen.

Smallgroup bootcamp. Træningen opbygges efter gruppens præferencer eks. Med fokus på en bestemt teknik eller som en crossfit eller bootcamp time.

Online træningsprogrammer. Har du brug for et program og ikke in fysisk instruktion? Så laver jeg gerne et målrettet program til dig som du kan træne på egen hånd.

By

Skanderborg

Specialer

- Sportsspecifik træning.
- Rehabiliterende træning og tilbagevenden fra skade.
- Træning med fokus på at øge fysisk kapacitet.

Uddannelse

- BA i Idræt og Sundhed samt Friluftsliv ved SDU 2011
- Fysioterapeut ved VIA university college 2017
- EREPS 4 certificeret Personlig træner 2019
- Underviser i Bootcamp og Kettlebell kurser for DGF 2011 – 2018
- Underviser i parkour for Streetmovement 2009 – 2018
- Gymnastik træner for en bred vifte af hold 2005 – 2012
- Underviser i crossfit 2009 - 2017

Træningsforløb

10 min. uforpligtende konsultation Startsamtale Online forløb En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Jeg har trænet i Fit&Sund i omkring 1 år inden jeg startede hos Jeppe. Han sørgede hele tiden for at træningsprogrammet blev tilpasset og guidede mig så vi... Læs mere
Helle
Jeppe har hjulpet mig med et vægttabs forløb i et halvt år nu. Jeg har opnået mange af de mål jeg havde sat mig inden vi startede og jeg har oveni købet... Læs mere
Anne

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Jeppe
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble