Jennie Lund Griepentrog

Som personlig træner er det min opgave at få dig til at se muligheder fremfor begrænsninger. Uanset hvad dine forudsætninger er, så er det mit ønske at give dig en god oplevelse med træning. For mig er en motiverende, afvekslende og målrettet træning vigtig – her vil jeg vise dig, at træning kan være sjovt uden at gå på kompromis med kvalitet.

I mine træningsforløb er opbyggelsen af gode relationer vigtigt, da det i mine øjne giver størst succes og dermed mulighed for at nå dit mål, uanset om det er øget styrke og kondition, vægttab og/eller at få større overskud og energi i hverdagen. Hos mig er det essentielle, at finde dét der fungerer og giver mening for netop dig.

Med min baggrund som fysioterapeut, har jeg viden omkring smerter og skader. Jeg kan derfor hjælpe dig på rette vej mod en krop i balance.

Sønderjyske rødder

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland, og bor i Aarhus. Jeg er vild med løb, at træne cross fit samt landevejscykling. Jeg befinder mig bedst i en aktiv hverdag, men nyder også bland-selv-slik og afslapning, begge dele flere gange i ugen – det skal der være plads til.

1-1 træning: Er til dig der ønsker et individuel forløb med fokus på din træning, dine behov og mål/drømme. Jeg vil gennem hele forløbet støtte, motivere og lære dig om træning, så du fremadrettet kan udfordre træningsverdenen på egen hånd samt at se nye og flere muligheder.
 Vi sammensætter et træningsprogram som passer til dig, dit niveau og din hverdag.

Book en tid til at finde ud af om relationen er der – desuden tilbyder jeg 10 min gratis samtale.

By

Juelsminde

Specialer

- Styrketræning til begynder
- Funktionel træning
- Træning med skavanker og smerter / forebyggende træning
- Træning af kvinder

Uddannelse

Professionsbachelor i fysioterapi 2019
Health Lab, EREPS-4 certificeret personlig træner 2021

Træningsforløb

10 min. uforpligtende konsultation Startsamtale En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Kontakt mig

Mine artikler

Book tid hos Jennie
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble