Christian Odgaard

Sjov og målrettet træning

Som personlig træner brænder jeg for at hjælpe dig med at nå dine mål, uanset om det er at blive bedre til din sport, færre smerter, vægttab, større muskler eller andet. Jeg lægger stor vægt på at vejen til målet bliver så sjov, spændende og effektiv som muligt. 

Med min baggrund som fysioterapeut og personlig træner kan vi sammen skræddersy et forløb, der passer til dig og gør det muligt at få en hverdag med bevægelse på trods af smerter. Hvordan man træner og hvad der virker kan være individuelt - det vigtigste er at finde noget der giver mening for dig. 

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland, men er nu bosat i Horsens. Jeg trives godt i en aktiv hverdag, men vægter en film på sofaen, lækker mad og brætspil med venner og familie højt. Ved siden af arbejde bruger jeg ofte timer i hallen eller i træningscenteret når jeg spiller basketball eller styrketræner. 

By

Hedensted

Specialer

Styrketræning til begyndere
Muskelopbyggende træning
Træning med skavank og smerter
Vægttab

Uddannelse

Autoriseret Fysioterapeut
Certificeret personlig træner (EREPS 4)
12+ års erfaring med styrketræning

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Mit mål var at bygge muskelmasse og forberede mig til et års fitness linje på efterskole. Træningerne havde en god balance mellem sjov, læring og fysisk... Læs mere
Matti Mortensen, 15 år

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Christian
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble