Bjarke Aude Holm

Om du er elitesportsudøver eller hverdagsatlet, så starter jeg altid med, at vi i fællesskab får sat et realistisk mål. Derefter planlægger vi sammen, hvordan vi når frem til det – med hensynstagen til eventuelle skader samt din hverdag.
Din træning vil blive bygget op efter en videnskabelig tilgang for at minimere skaderisici og optimere dine træningsresultater. Træningen skal samtidig være sjov og motiverende, fordi den træning, du faktisk får lavet, er den, der er effektiv.
De sidste 3 år har mit primære job været indbefattet af træning. Her har jeg arbejdet med mine klienters mål som både fysioterapeut og som personlig træning. Jeg har trænet med folk fra 12 til 90 år, med elitesportsfolk, med hr. og fru Danmark og jeg er også klar til at hjælpe dig i mål – skridt for skridt.

Duo Træning
Træningen sammen med en makker er bare altid lidt sjovere. Tag din veninde under armen, spark manden bagi - kom ned og træn med mig, så lover jeg jer hamrende sjov og effektiv træning.
Det at have en social forpligtelse ved man for mange er lig bedre resultater på den lange bane. Fordelene ved duo træning er altså ikke til at tage fejl af – time prisen bliver væsentligt billigere, timerne sjovere og du når dine mål med lang større sandsynlighed.

Fitcamp
Vil du gerne gerne i form, være stærkere og ”bare ” generelt leve sundere, så tag med på fitcamp her får du lagt fundamentet for alle disse ting. Fitcamp er et forløb med top professionelle personlige træner og en super dygtig diætist. Her lærer du om styrke & konditionstræning, samtidig med du får et god overblik over din ernæring og vaner. På fitcamp træner du sammen med andre kvinder, hvilket giver en masse sjove træninger, god sparing med ligesindede og måske en ven for livet?

By

Risskov

Specialer

Genoptræning og skadeforebyggende træning,
Sports performance,
Vægttab,

Uddannelse

2015: Certificeret Personlig Træner (EREPS 4. niveau)
2016: Precision Nutrition Level 1
2017: Professionsbachelor i Fysioterapi
2017: Idrætsfysioterapeut kursus knæ og hofte
2018: Certificeret Performance Specialist, EXOS

Erfaring:
2015: Har arbejdet med personlig træning siden 2015
2016-2018 Ass. Fysioterapeut for Skanderborgs håndbold herre
2017…:Fysioterapeut ved Fysioterapeutisk Specialist Team 2017
2018-…: Fysioterapeut hos Elite Basket Akademi Aarhus (EBAA) 2018-…
2019: Censor for Fitness instruktør & personlig træner, HealthLab

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
I mit genoptræningsforløb efter en korsbåndsskade (ACL-skade) med Bjarke har jeg mødt en dygtig og engageret fysioterapeut. Det vigtigste for mig var at få et... Læs mere
Kristoffer
Hvorfor vælge Bjarke som personlig træner? Det korte svar: Kvalitetstræning. Det lidt længere svar: Bjarkes kompetencer ligger på et meget højt fagligt... Læs mere
Jette, 47år

Mine artikler

Book tid hos Bjarke
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble