Anne Sofie Facius

Med min professionelle vejledning og med udgangspunkt i dine forudsætninger samarbejder vi om at gøre dine drømme til en realitet. Hvad enten du ønsker at kunne passe et par gamle bukser, blive stærkere eller ændre livsstil tilpasser jeg træningen, så den passer til netop dig og dit udgangspunkt. Som din personlige træner sikrer jeg dig en effektiv og sjov træning med motivende coaching. Jeg giver dig kompetent vejledning og redskaber til at opbygge gode vaner, som kan skabe rammerne for vedvarende resultater. Jeg stræber efter, at du får en succesoplevelse og går herfra med et smil på læben.

Udover mit virke som personlig træner, har jeg netop afsluttet en bachelor i Ernæring og Sundhed. Jeg har altid været meget aktiv, hvorfor jeg også i dag tilstræber en aktiv livsstil. Personligt er jeg rigtig glad for funktionel træning og har de seneste år dyrket crossfit. For mig er det mentale overskud og velvære mindst en ligeså vigtig effekt af fysisk aktivitet som mit fysiske helbred. Derudover elsker jeg at rejse, og har ofte et nyt eventyr i kikkerten.

 

Én-til-én forløb: Med et individuelt træningsforløb er træningen målrettede dig, dine ønsker og behov. Her tilbydes en gratis uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab tilrettelægger det bedste forløb for netop dig, så dine personlige mål bliver indfriet. Jeg har fokus på, at du får en effektiv og inspirerende træning med højt humør og motiverende coaching. Samtidig fyldes din rygsæk med viden og erfaring indenfor træning, så du klædes godt på til at stå på egne ben efterfølgende. 

Junior Fit/Camp: Er et trænings- og kostforløb for børn og unge der ønsker mere fysisk aktivitet i hverdagen samt et større kendskab til sund kost. Her har jeg fokus på at formidle forskellige træningsmetoder samt helt basal styrketræningsteknik i børnehøjde. Desuden lægges der stor vægt på fællesskabet og det sociale samvær. 

 

By

Aarhus C

Specialer

- Fedttab/vægttab
- Muskelopbygning
- Funktionel træning
- Junior træning

Uddannelse

- Autoriseret Klinisk diætist 2020
- Styrketræning for børn og unge 2019
- Certificeret mobilitets instruktør 2016
- Healthy habits coach 2016
- EREPS-4-certificeret personlig træner fra Fitness Institute 2015

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine artikler

Book tid hos Anne
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble