Anders Seest Knudsen

For mig er træning er en del af min hverdag. Det får mig til at føle mig stærkere, mere selvsikker og hjælper mig med opgaver uden for fitnesscenteret. Når jeg træner, kan jeg fokusere på at bruge min krop og få et pusterum i den ellers travle hverdag.

Jeg ved, hvor vigtigt det kan være at have en person til at motivere og hjælpe, så hvis du træner med mig, er jeg energisk, nærværende, altid på og du forlader træningen med en god følelse. Det kræver meget arbejde at nå sine mål og jeg vil være med dig hele vejen. Jeg har fokus på, at træning skal være sjovt, motiverende og udfordrende.

Hvis jeg havde den viden, da jeg startede med at træne, som jeg har i dag, ville jeg have fået bedre resultater på kortere tid. Derfor brænder jeg også for at give min viden videre og give en bedre forståelse af fitness, kost og sundhed, så alle kan opnå deres mål.

 

1 til 1 træning: Til dig der leder efter effektiv og målrettet træning med dig i fokus.

Med 1 til 1 træning er det dine mål og ambitioner førsteprioritet. Vi kan sammen gå i dybden med træning og udfordringer og sammen finde den bedste løsning som passer lige præcis til dig.  

Smallgroup: Vil du gerne have god træning i selvskab med andre? Så er smallgroup træning en oplagt løsning.

På smallgroupforløb træner vi sammen i en gruppe. Jeg sørger for god og målrettet træning og sammen når vi i mål samtidig med at vi skaber et godt fællesskab.

Hvis du har svært ved at komme afsted til træning alene, så tag et par venner eller familiemedlemmer under armen og start et smallgroupforløb med mig.

FitCamp: Et sjovt og effektiv bootcamp hold for kvinder med fokus på vægttab. Vil du gerne have et fedt sammenhold, god træning og smide nogen kilo? Så er FitCamp det perfekte valg til dig.

Forløbet består af 8 ugers intensiv træning 2 gange i ugen med tilkoblet diætist, så der både er fokus på fed træning, men også kost og sundhed.

FitCamp er et oplagt forløb til dig der gerne vil have motiverende træning kombineret med et sjovt og godt fællesskab.

Læs mere om forløbet her: https://fitogsund.dk/c/tilbud/fitcamp-risskov

By

Risskov

Specialer

Calisthenics (Kropsvægts- og gymnastikbaseret træning) – heriblandt fokus på bevægelse og kropsforståelse,
Træning med fokus på styrke og muskelopbygning,
Konditionstræning med fokus på vægttab og bedre fysisk form

Uddannelse

• Certificeret personlig træner (Ereps 4 Niveau)
• Smerte og styrketræning kursus v. Jacob Beerman og Simon Kirkegaard
• Bodyweight Strong workshop v. Fitness FAQ
• Årets service-stjerne 2018 ved Fit&Sund

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Jeg har de seneste 12 uger været igennem et træningsforløb med Anders Seest Knudsen. Det er gået over al forventning og jeg kan virkelig mærke et velbehag af at... Læs mere
Rasmus

Mine artikler

Book tid hos Anders
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble