Alex Jensen

Mit arbejde som DIN personlige træner går ud på at motivere og give dig den hjælp, de redskaber og de spark, der skal til, for at nå dit mål.
Det er vigtigt at have et mål med træningen, men for mig er det faktisk vigtigere, at vejen til målet bliver så kort, varieret, udfordrende og sjov som muligt.

Min vision om træningen er, at den skal gøre dig stærk til de udfordringer, du møder uden for husets vægge. Du skal se mig som en sparringspartner og ven, der vil dig dit bedste. Via coaching og målsætning vil jeg hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Min styrke som personlig træner er, at jeg har meget erfaring, har hjulpet alle slags mennesker, små som store, langsomme og hurtige. Og jeg er skarp til det klientel, der gerne vil optimere sig selv. I min verden handler det ikke om antallet af vågne timer, men kvaliteten af dem.  Det største vægttabsmål, en af mine klienter har gennemgået, er 80 kg på 8 måneder; med andre ord 10 kg pr. måned i 8 måneder!

Jeg har arbejdet som fuldtids-Personlig Træner-nørd siden 2007, hvor min rejse startede i Fitness dk i 6 år. Derfra blev jeg selvstændig og havde succes med træningsvirksomheden AJBootcamp.

Mine arbejdstider er fra kl. 7.00 – 15.00 i enten Fit&Sund Lystrup eller Risskov/Egå.

I min fritid løber og cykler jeg både på racer og mountain bike. Jeg har været med på Team Rynkeby 5 gange, så har en del erfaring herfra. I 2012 gennemførte jeg en Ironman og ellers træner jeg blot nu for at holde mig ung, stærk og energisk.

By

Lystrup/Aarhus C

Specialer

Vægttab
Motivation
Funktionel træning

Uddannelse

Personlig træner siden 2007
Coach ved Sofia Manning
Kostvejleder ved Hover Kostakademi
TRX- og Kettlebellinstruktør
Outdoor-, funktionel- og Core & balanceinstruktør

Træningsforløb

En til en-træning Smallgroup-træning Bootcamps
Efter at have siddet utallige timer på en spinningscykel og løbet den samme rute igen og igen, besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget nyt og anderledes – nemlig... Læs mere
Trine Møller, 26 år, lærerstuderende
Lærerstuderende
Inden starten på min uddannelse var jeg ansat i forsvaret og havde dermed en aktiv hverdag. Efter at være startet som studerende og dermed en mere inaktiv livsstil, tog jeg ca. 5 kg... Læs mere
Henrik Jørgensen, 34 år
Ingeniørstuderende

Mine artikler

Book tid hos Alex
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble