Hvad er Fit&Sund Personlig Træning?

Er personlig træning noget for dig?

Personlig træning er for dig, der er klar til at investere i dig selv og din sundhed. I samarbejde med din træner får du tilrettelagt et personligt forløb med fokus på dine mål. Vi stiller rammerne op samt følger og støtter dig gennem hele forløbet, så din arbejdsindsats får de ønskede resultater.

Alle vores forløb starter med en uforpligtende samtale med en træner. Her taler vi om dine mål og udfordringer, og sammen finder vi frem til det forløb, der kan fungere bedst for dig.

Find din træner

Vores trænere har alle som minimum en personlig træneruddannelse (EREPS 4. niveau). Derudover har mange af trænerne valgt at efteruddanne og specialisere sig. Du kan læse mere om de enkelte trænere under punktet Find din træner og du har altid mulighed for at kontakte dem direkte. Har du mere generelle spørgsmål om personlig træning, kan du henvende dig til os via vores kontaktformular til højre på siden her. 

Hvad er personlig træning?

Personlig træning er et tilbud til alle, som mangler hjælp i forhold til træningsvejledning – lige fra førstegangsbesøgende i fitnesscentret til topatleten. Et personlig træningsforløb drejer sig ofte om vægttab, muskelopbygning, generelt forbedret funktionsniveau, sportsspecifik fysisk træning, øget styrke, forbedret kondition eller generel forbedret sundhed.

Hos Fit&Sund personlig træning tilbyder vi forskellige muligheder for dig som klient. Vi har individuel træning, partræning og small group-træning (3-5 personer). Derudover afholder vi diverse bootcamps i samarbejde med vores kolleger fra Fit&Sund diætist og Fit&Sund fysioterapi. Du kan selvfølgelig også få online vejledning. Læs mere om alle disse muligheder under punktet Træningsforløb

Høje standarder og evidensbaseret vejledning

Hos Fit&Sund personlig træning arbejder vi for at forbedre danskernes sundhed og livsstil. Vores primære middel til dette er målrettet og effektiv træning med kyndig instruktion fra vores nøje udvalgte trænere.

Fit&Sund personlig træning startede sammen med Fit&Sund i 2011 og er et af landets førende kædeforretningsmodeller for personlig træning. Alle personlige trænere i Fit&Sund benytter en samlet model, hvormed vi sikrer, at de gældende standarder på personlig træningsområdet bliver overholdt, og at trænerne vejleder efter nøjagtig og gældende evidens. Vi samarbejder desuden med vores kolleger fra Fit&Sund diætist og Fit&Sund Fysioterapi

Vores personlige trænere er nøje udvalgt på baggrund af deres uddannelses-/erfaringsniveau samt deres kommunikative og empatiske egenskaber. Det betyder for dig som klient, at du har de bedste muligheder for at finde netop den træner, der passer til dig. 

Priser

Det er helt op til dig, hvor mange personlig træningstimer, du bestiller. Husk, at du sparer mere pr. time, jo flere klip du køber samlet. Betaling kan udføres med månedlige rater.

Priserne varierer en smule fra træner til træner og starter fra 300 kr. pr. time. For mere information henviser vi til de enkelte trænere, som er klar til at svare på dine spørgsmål.

 

 

I mit genoptræningsforløb efter en korsbåndsskade (ACL-skade) med Bjarke har jeg mødt en dygtig og engageret fysioterapeut. Det vigtigste for mig var at få et... Læs mere
Kristoffer
Meget engageret og motiverende coach
Susanne, 63 år
Jeg lærte Alex at kende i forbindelse med min deltagelse i Team Rynkeby Østjylland 2013, hvor jeg hurtigt fandt ud af, at jeg var udfordret på min høje vægt og... Læs mere
Mikkel Czaja, 39 år
Arbejder ved DEFCO A/S
Ugentlig motivation og træningsvejledning. Justeringer og tilpasninger i forhold til kunnen, styrker og udfordringer
Anette, 49 år
Cecilia er en super dygtig træner, der forstår at være opmærksom når træningen er genoptræning efter sygdom
Dorte
bubble