MamaCamp

Efterfødsels- og graviditetstræning samt kostvejledning.

Ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke, vægttab og mere energi som gravid eller nybagt mor på barsel? Så er vores mor og barn-hold, MamaCamp, det rette hold for dig.

Som gravid eller mor på barsel kan det være svært at afse tid til sig selv, træning og sund mad. På BootCampen får du træning sammen med andre gravide og nybagte mødre, og samtidig får du professionel kostvejledning med værktøjer, som hjælper dig til at få og beholde en vedvarende sund hverdag. Og det foregår alt sammen, mens du er sammen med dit barn.

Personlig træner

Holdtræningen foregår på et lukket hold, hvor der er fokus på sammenhold og effektiv, skånsom træning. Den personlige træner tager naturligvis hensyn til de komplikationer, der kan være før og efter fødslen, fx tager vi højde for bækkenbunds- og mave-/rygproblemer.

Under graviditeten hjælper træningen til at opretholde din styrke og kondition. Efter fødslen hjælper den til at genoptræne hele din krop.

Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. Du kan parkere barnevognen lige ude foran træningsrummet. Husk at tage pusletæppe og legetøj med til træning.

Sund kost til mor og barn

Holdet får kostvejledning med en diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder, og det foregår lige inden eller efter træningen. Her får du grundlæggende viden om ernæring uden sundhedsfanatisme samt redskaber til at ændre dine vaner, så du får mere energi og en vedvarende og sund livsstil – uden forbud.

Det får du:

  • 8 ugers målrettet trænings- og kostforløb med certificeret personlig træner og autoriseret klinisk diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder
  • Kostvejledninger ved diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder
  • Vejning, hvor du bl.a. får målt din fedtprocent og muskelmasse
  • Træning med andre kommende og nybagte mødre
  • Mød andre i samme situation, og træn i et motiverende fællesskab.

Bemærk, at man anbefaler at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen.

Se opstartsdato, priser og tilmelding i din by

Tilbage til oversigt