Træningsforløb 

Masser af muligheder for specialiserede forløb til dit behov

Med et personlig træningsforløb hos Fit&Sund hjælper vi dig med at opnå dine mål så effektivt og motiverende som muligt. Se vores forskellige ydelser og muligheder til dig som klient nedenfor på siden her. 

Husk, du har altid mulighed for at få en gratis og uforpligtende 10-minutters samtale, hvor du kan forklare dine mål og behov. Herefter kan vi matche dig med en af vores trænere og booke en startsamtale, hvor du og træneren sammen tilrettelægger et forløb, der passer præcis til dig. Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden for 24 timer. 

Ved du allerede, hvilken træner du ønsker en startsamtale med, kan du booke træneren direkte her. 

10 min. uforpligtende konsultation

Du har mulighed for at booke 10 min. gratis konsultation hos en personlig træner. Her kan du få afklaret om den personlige træner kan hjælpe dig i mål.

Book en startsamtale her.

Startsamtale

Før du indleder et træningsforløb med os, vil vi tage en grundig snak med dig om dine mål og udfordringer. Dermed sikrer vi os et træningsforløb, hvor dine behov og din motivation er i centrum.

Book en startsamtale her.

Online forløb

Ønsker du et forløb med fleksibilitet i forhold til, hvor og hvornår du kan træne? Så kan online træning være noget for dig. Fx hvis du er erfaren i træning og blot ønsker faglig hjælp til at udarbejde dine træningsprogrammer med fokus på...

Læs mere...

En til en-træning

En til en-træning er for dig, der ikke vil gå på kompromis. Træneren retter sin fulde opmærksomhed mod dig og dine mål, og forløbet struktureres fuldstændig ud fra dine behov og forudsætninger. 

Partræning

Bliver du motiveret af at træne sammen med din partner eller ven, kan I sammen få et struktureret forløb. I deles om en træner, som samtidig tager højde for jeres individuelle mål.

Smallgroup-træning

Er I en gruppe på 3-5 personer, der gerne vil træne sammen, men stadig ønsker vejledning med hensyn til relevante øvelser og træningsprogrammer? Så kan træneren sammensætte et small group-forløb til jer. Her vil træningen være udgangspunktet til jeres fælles mål...

Læs mere...

Bootcamps

Fit&Sund udbyder en række forskellige bootcamps. Her får du muligheden for at træne sammen med ligesindede, mens du får kyndig vejledning fra vores trænere. Se under de enkelte Fit&Sund-afdelinger for næste opstart i nærheden af dig. 

Da vi gerne vil imødekomme den enkelte...

Læs mere...

bubble