Bootcamps

Bootcamps

Fit&Sund udbyder en række forskellige bootcamps. Her får du muligheden for at træne sammen med ligesindede, mens du får kyndig vejledning fra vores trænere. Se under de enkelte Fit&Sund-afdelinger for næste opstart i nærheden af dig. 

Da vi gerne vil imødekomme den enkelte deltagers behov for støtte, korrigering og vejledning, er der et begrænset antal pladser på hver bootcamp. 

Du har også mulighed for at tilkøbe en skræddersyet kostplan.


FitCamp

Til kvinder som ønsker hele pakken i forhold til kost og træning (ved nogle Fit&Sund-afdelinger kan både mænd og kvinder deltage. Spørg blot dit lokale Fit&Sund-hus).

FitCamp er en bootcamp, hvor "Fit" dækker over styrke, kondition, vægttab, muskelopbygning, sundhed og velvære. Det er et intenst forløb bestående af 8 uger, hvor du i samarbejde med en personlig træner og diætist vil få støtte og vejledning til at opnå gode resultater og nå dine mål i forhold til din træning. 

Det får du:

 • 8 ugers målrettet trænings- og kostforløb med certificeret personlig træner og autoriseret klinisk diætist 
 • 4 x kostvejledning ved diætisten
 • 4 x vejning ved diætisten, hvor du bl.a. får målt din fedtprocent og muskelmasse
 • 16 x træning med de andre tilmeldte
 • Mød andre i samme situation og træn i et motiverende fællesskab

Du vil derfor få fuldt udbytte af både din kost og træning i forhold til dine mål.


JuniorCamp

Bootcamp for 11- til 14-årige med fokus på sjov, effektiv træning og sunde spisevaner

JuniorCamp er et 8-ugers forløb til børn, som har lyst til effektiv og sjov træning samt at få en større viden om mad – altsammen i et hyggeligt og trygt fællesskab. Forældre er velkomne ved kostvejledningerne, hvor vi ser på, hvordan mad er sammensat, og hvad en sund kost kan bestå af.

Det får juniorerne:

 • 16 x effektiv og sjov træning med certificeret personlig træner
 • 4 x kostvejledninger (+ vejning/måling) ved autoriseret klinisk diætist
 • 4 x kropsanalyser med fx fedtprocent, muskelmasse, bodyage m.m. Analysen er frivillig
 • Hygge og samvær, hvor vi støtter og bakker hinanden op

Vi mødes to gange om ugen til træning og én gang hver anden uge til en fælles kostvejledning. 

JuniorCamp har fokus på at give juniorerne nogle gode trænings- og kostværktøjer, så de får inspiration til en mere aktiv og sund hverdag. Samtidig kan forældrene ved kostvejledningerne lære, hvordan man navigerer i mad- og sundhedsjunglen – med sund fornuft.


MamaCamp

Efterfødsels- og graviditetstræning samt kostvejledning for mor og barn

Ønsker du en sundere og mere opstrammet krop, øget styrke, vægttab og mere energi som gravid eller nybagt mor på barsel? Så er vores mor og barn-hold, MamaCamp, det rette hold for dig.

Som gravid eller mor på barsel, kan det være svært at afse tid til sig selv, træning og sund mad. På bootcampen får du træning sammen med andre gravide og nye mødre, og samtidig får du professionel kostvejledning med værktøjer, som hjælper dig til at få og beholde en vedvarende sund hverdag. Og det foregår altsammen, mens du er sammen med dit barn. 

Personlig træner/fysioterapeut

Holdtræningen foregår på et lukket hold, hvor der er fokus på sammenhold og effektiv, skånsom træning. Den personlige træner/fysioterapeut tager naturligvis hensyn til de komplikationer, der kan være før og efter fødslen, fx tager vi højde for bækkenbund- og mave-/rygproblemer.

Under graviditeten hjælper træningen til at opretholde din styrke og kondition. Efter fødslen hjælper den til at genoptræne hele din krop.

Du kan medbringe dit barn, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at amme/made, skifte ble og lignende undervejs i træningen. Du kan parkere barnevognen lige ude foran træningsrummet. Husk, at tage pusletæppe og legetøj med til træning.

Sund kost til mor og barn

Holdet får kostvejledning med en diætist, og det foregår lige inden eller efter træningen. Her får du grundlæggende viden om ernæring uden sundhedsfanatisme samt redskaber til at ændre dine vaner, så du får mere energi og en vedvarende og sund livsstil – uden forbud.

Det får du:

 • 8 ugers målrettet trænings- og kostforløb med certificeret personlig træner/fysioterapeut og autoriseret klinisk diætist
 • 4 x kostvejledninger ved diætisten
 • 4 x vejning ved diætisten, hvor du bl.a. får målt din fedtprocent og muskelmasse
 • 16 x træning med andre kommende og nybagte mødre 
 • Mød andre i samme situation og træn i et motiverende fællesskab

Bemærk, at man anbefaler at starte træningen tidligst 8 uger efter fødslen.


MCamp

Til mænd som vil have hele pakken i forhold til træning og kost

M Camp er en bootcamp for mænd, hvor "M" står for mænd, mad og muskler. Bootcampen rummer aspekter som styrke, kondition, vægttab, muskelopbygning, sundhed og velvære. Det er et intenst forløb bestående af 8 uger, hvor du i samarbejde med både en personlig træner og diætist vil få støtte og vejledning til at opnå gode resultater samt komme i mål i forhold til eksempelvis at opnå en lavere fedtprocent, få mere markerede muskler og en bedre fysisk form. 

I løbet af de 8 uger bliver du guidet gennem 2 ugentlige træningspas samt 4 kostvejledninger.

Det får du:

 • 8 ugers målrettet trænings- og kostforløb med certificeret personlig træner og autoriseret klinisk diætist 
 • 4 x træningsrelaterede kostvejledninger ved diætisten
 • 4 x vejning ved diætisten, hvor du bl.a. får målt din fedtprocent og muskelmasse
 • 16 x træning med de andre deltagere
 • Mød andre mænd i samme situation og træn i et motiverende fællesskab

Alt i alt vil du få fuldt udbytte af både din træning og kost i forhold til dine mål.


Kontakt din lokale træner for mere information