Nikita Beiskjaer

Uanset hvad dine forudsætninger og præferencer er, er mit ønske som personlig træner at støtte og motivere dig i kampen om at komme tættere på dine mål samtidigt med at du får en god oplevelse. Vi arbejder altid ud fra dine interesser og mål - hvad end det er øget styrke og kondition, vægttab, øget mobilitet og energi, eller ’bare’ en bedre kontakt med din krop.

Vi er alle meget forskellige, og når alt kommer til alt, så er den mest effektive træning dén som man får lavet! Derfor er det for mig meget vigtigt at vi sammen finder frem til, hvad der fungerer for lige netop dig og finder ud af hvad du synes er sjovt og holdbart. På den måde kan vi få opbygget gode vaner, der kan give vedvarende energi og resultater.

I mine træningsforløb har jeg stort fokus på faglighed og korrekt teknik i bevægelser, hvorfor det altid vil være min første prioritet at fundamentet er stabilt inden vi bevæger os fremad - på den måde kan vi sikre os, at vi bliver ved med at være funktionsdygtige og undgår skader. Samtidigt er det også meget vigtigt for mig, at der er fokus på balancen i hverdagen - der skal være plads til at have det sjovt, til et stykke kage, en træningsfri ferie, men også plads til at udfordre sig selv og lære noget nyt!

Med min idrætsmæssig baggrund har jeg mange års erfaring indenfor formidling af styrketræning og funktionel træning, og har altid selv været meget aktiv, da jeg finder stor glæde ved dette. Denne glæde brænder jeg for at videregive og jeg lover dig, at du helt sikkert også kan blive smittet af samme aktivitets-glæde!

Hver træning vil være sammensat specifikt til dig og dine ønsker.

En til en forløb:

En-til-en-forløbet er et individuelt træningsforløb hvor DU, dine behov og mål/drømme er i fokus. Forløbet indledes med en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder ud af hvordan det bedste forløb ville se ud for dig. Jeg vil hele vejen igennem dit forløb sørge for at støtte, inspirere og motivere dig samtidigt med at du vil have mulighed for at lære en masse om træningslære, så du fremadrettet kan stå på egne ben, og ikke længere farer vild i sundhedsjunglens mekka. Kostplan og kostvejledning er inkluderet.

Par-træning:

Træning i makker-par er en god mulighed for jer som finder inspiration og motivation i at træne sammen. I kan f.eks. være to venner eller et kærestepar, det er op til jer! Vi arbejder efter individuelle mål hvor jeg vil sørge for at støtte, motivere og udfordre jer begge.

Bootcamps:

Vi træner i en gruppe af max 6 deltagere, hvor der er plads til at den enkelte får masser af individuel sparring og feedback samtidigt med at man nyder godt af fællesskabets ekstra motivation og evne til at presse hinanden yderligere. Forløbet varer typisk 6 uger med to træninger pr. uge. Der uddeles et individuelt tilrettelagt træningsprogram til selvtræning de resterende dage. Kostvejledning er inkluderet.

By

Odense

Specialer

Funktionel træning
Muskelopbygning
Vægttab og/eller øget kondition
Sportsspecifik præstationsoptimering

Uddannelse

Holdinstruktør 2013
Kettle bell instruktør 2014
Crossfit Level 1 træner 2019
Cand.scient i Idræt & sundhed - specialisering i Konkurrence og Eliteidræt 2021

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Nikita
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble