Martin Pedersen

I min verden handler træning ikke om at se godt ud på Instagram eller have store overarme. Det handler om at tage små skridt hver dag for at blive en lille smule bedre hele tiden. Det kan handle om at blive stærkere, sundere eller have det bedre med dig selv og din krop.

Det at være træner er en kæmpe fornøjelse for mig. Det bedste i verden er at være med på sidelinjen når mine klienter får succes. Det er ligegyldigt om det handler om den første pull-up, det rigtige tal på vægten eller den kæmpe sejr det er at være tilfreds med sig selv og sin krop.

Jeg har titlen ”Elitetræner” af en grund og jeg bruger værktøjer som jeg har indsamlet igennem flere års uddannelser og erfaring, til præcist at finde frem til mine klienters styrker og svagheder fra starten af forløbet. Herefter sættes det hele i system og træningen eksekveres på bedst mulige måde.

Igennem en systematisk tilgang vender vi svaghederne til styrker og forebygger skader og tilbagefald i løbet af forløbet. Men selvom mit mål altid er træning af allerhøjeste kvalitet (med videnskabelig evidens i ryggen) så skal træning først og fremmest være en god oplevelse – og der er altid plads til en joke og et smil.

Personlig træning handler ikke om at jeg skal diktere noget som helst – det er et samarbejde. Et samarbejde hvis fokus er dit projekt. Uanset hvad målet er så skal vi sammen finde den løsning der virker bedst for dig.

Er du klar til at tage dit næste skridt på vejen mod en sundere og stærkere krop? Så få en uforpligtende samtale med mig – så sender vi dig på rette vej.

Træning 1-til-1

Størstedelen af min tid foregår med træning af individuelle klienter. Her er den enkelte i fokus og jeg bruger mine mange faglige redskaber til at finde den træning der passer bedst til den enkelte.

Med træning 1-til-1 er der tid og plads til en god snak imellem øvelserne og fuld opmærksomhed på netop dine udfordringer og målsætninger. Her er alt skræddersyet til DIG.

I min 1-til-1 træning har jeg trænet et meget bredt udsnit af befolkningen, lige fra atleter på allerhøjeste niveau, til bedstemødre på 70 – og alt derimellem. Jeg er sikker på at jeg også kan finde en form for træning der også passer til dig.

Lyder individuel træning interessant, så klik på "Book tid" nederst på siden.

DUO/SmallGroup træning

Vil du gerne i gang med at træne med en kæreste/mor/bror/søster eller én eller flere af dine venner, så er DUO eller SmallGroup det optimale valg. Her træner man sammen i par eller i mindre grupper (op til 4). Selvom man træner flere sammen er der stadig tid til at fokusere på individuelle fysiske svagheder og mangler, men også til at blive stærkere – både fysisk og som par/gruppe.

Du får udfordring og opbakning, ikke kun fra din træner, men også fra din partner in crime og det gør ofte processen til en rigtig god oplevelse!

Har du en eller flere kammerater, der gerne vil have noget sjovt og sundt at lave sammen?
Kontakt Martin og hør mere om DUO/SmallGroup træning.

By

Aarhus C

Specialer

Sportsspecifik fysisk træning, Genoptræning og skadesforebyggende, træning, Træning med fokus på funktionalitet i hverdagen

Uddannelse

Certificeret personlig træner (EREPS 4. niveau)
Statsautoriseret Fysioterapeut
EXOS Certificeret Performance Specialist
6 måneders praktik, Cressey Sports Performance, Florida
• Professionsbachelor i Fysioterapi
• Certificeret personlig træner ved theHealthLab (EREPS – 4. niveau)
• Precision Nutrition certificeret Nutrition Coach (Pn1)
• EXOS Certificeret Performance Specialist
• EXOS Level 2 & 3 Performance Mentorship
• Internship v. Cressey Sports Performance (Florida)
• Årets Træner-stjerne 2017, Fit&Sund Danmark

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Jeg har døjet med rygproblemer og det har Martin taget hensyn til og guidet mig ved hjælp af træning. Jeg ville gerne ned i vægt, komme i bedre fysisk form og dermed... Læs mere
Jesper, 59år
Er i gang med genoptræningsforløb hos Martin, efter jeg styrtede på cykel og fik hjernerystelse. På de 5 mdr. vi indtil nu har været i gang, oplever jeg forbedringer... Læs mere
Sine, 31år
Vores forløb startede med at jeg ønskede at komme i form igen, samtidigt med at jeg genoptrænede for min skade på menisken. Derfor opsøgte jeg Martin fordi han... Læs mere
Christian, 21 år
M for motiverende - uanset om det er i træningscentret eller over e-mail, så kan man altid få en motiverende og opløftende kommentar med på vejen. A for altid... Læs mere
Nanna, 26år
Forløbet var lærerigt og motiverende. Jeg lærte en hel del om min egen styrke og kondition, og opnåede de resultater som jeg fandt realistiske før forløbet.... Læs mere
Daniel, 19år
Vi er tre som gerne ville træne sammen, samtidigt med at blive guidet på bedste vis. Vi har trænet med Martin to gange ugentligt. Da vi gik i gang ville jeg gerne i bedre form... Læs mere
Susanne, 57 år
Book tid hos Martin
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble