Julie Jensen

Jeg har altid et stort fokus på at gøre træningen sjov – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mine erfaringer fra fitnessbranchen og som fysioterapeut gør, at jeg er vant til at arbejde med forskellige mennesker, der hver har sit mål og forudsætninger for at opnå det. Jeg sørger dermed for, at der er plads til præcis dig og dine ønsker i den træningsplan og mål, vi laver sammen. 
Mine styrker kommer fra mine erfaringer som fysioterapeut og jeg videreudvikler mig konstant ved at selv deltage på bootcamps, personlig træning og dyrke en masse sport og træning. Jeg elsker at være aktiv, have det sjovt og bare give den gas! Derfor elsker jeg at være her i Fit&Sund, hvor jeg kan kombinere mit job som fysioterapeut med det dejlige miljø vi har i fitness delen.

Så kontakt mig og få en gratis uforpligtende samtale og hør hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

FitCamp for mænd og for kvinder: Sjov og effektiv træning, med tilknyttet diætist. Hvis man gerne vil kombinere det sociale med god træning.

Kontakt mig gerne for mere info eller spørg i Fit&Sund.

 

Small group: Træning 2 eller flere, for mig er dette et tilbud jeg taler rigtig godt om. Tag din ægtefælle, ven/veninde, barn, forældre osv. med. Dette giver et godt miljø, hvor alle støtter hinanden om at nå vores individuelle og måske fælles mål.

 

1 til 1 træning: Dette er til dig, som gerne vil have ekstra fokus på DIN træning, eller som bare foretrækker det lidt mere privat. Her vil jeg hjælpe dig bedst muligt, med at finde et fokus og nogle mål, lægge en plan og hjælpe dig, på den måde der fungerer bedst for dig.

By

Ry

Specialer

Idrætsfysioterapi
GLA:D terapeut (knæ/hofte)
Funktioneltræning/holdtræning.- Pilates

Uddannelse

Personlig Træner v/TheHealthLab (2020)
Fysioterapeut (2019)

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Kontakt mig

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Julie
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble