Joan Jakobsen

For mig er det vigtigt, at træning skal være sjovt! Der skal være plads til smil og grin samtidig med, at der trænes effektivt mod dine mål. Vi skal sammen skabe gode og holdbare træningsvaner, som passer til dit udgangspunkt og din hverdag.

Som personlig træner prioriterer jeg netop dine ønsker til træningen højt. Jeg kan hjælpe dig til at få det maksimale ud af din træning og derigennem bidrage til fysisk og mentalt overskud. I den personlige træning kombinerer jeg faglig viden, effektivitet samt udfordrende og sjov træning på en måde, så træningen giver mening for netop dig. Du får en støttende og motiverende træner, som altid vil møde dig med smil på læben og højt humør i bestræbelserne på sammen at nå dine mål.

1-1: Jeg træner ofte mine klienter 1-1 for at give mine klienter 100% opmærksomhed. På den måde kan vi arbejde koncentreret om individuelle mål.

Bootcamps: En træningsform jeg elsker, er bootcamps. Bootcamps giver mulighed for at dele træningsoplevelser med hinanden, samt motivere og bakke hinanden op.  Det skaber en fantastisk energi og fælleskabsfølelse deltagerne imellem.

By

Hedensted

Specialer

Træning til nybegynderen, som skal have et motivationsboost,

Træning med skavanker, hvor min fysioterapeutiske baggrund inddrages,

Gruppetræning på bootcamps, hvor niveauet tilpasses til den enkelte i fællesskabet,

Uddannelse

-Uddannet fysioterapeut
-EREPS 4 certificeret personlig træner

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Bootcamps

Mine artikler

Book tid hos Joan
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble