Jeppe Smedegaard Pape

Ønsker du at tabe dig, blive stærkere, få mere energi og overskud, eller bare få en sundere livsstil? Jeg kan med min uddannelse og erfaring motivere dig, så dine ønsker bliver til virkelighed. Som din personlige træner er du mit fokus. Jeg vil være professionel og passioneret, så vi sammen finder den rette vej for dig. Forløbet vil være målrettet og fokuseret, men træningen vil være varieret og sjov. Du får nogle gode rutiner så du forbliver glad for at træne. 

Ikke mindst er jeg personlig træner, men jeg er også et helt normalt menneske. Et menneske, som forstår at sætte sig ind i de ting, som gør vejen til en sundere livstil svær at balancere. Dette samt min uddannelse, giver mig både et professionel og empatisk standpunkt til at vejlede og fører dig præcis hen, hvor du vil være. 

 

JuniorCamp:
Fra 11-15 år, står vi indenfor sjov og effektiv træning for juniorer. Ligegyldig om grunden er vægttab, muskelopbygning eller styrke, så kan vi hjælpe juniorens bygge et bedre grundlag for deres træning. Sammen med andre juniorer vil der være plads til sjov og socialisering, hvilket betyder at det også er en god mulighed for dem der mangler noget at lave, men også dem der gerne ønsker at komme ind i fitness verden, specielt når man bliver ældre.

Vil du vide mere, så klik her https://fitogsund.dk/c/tilbud/juniorcamp-risskov


DUO-Træning:
Duotræningen er for dig og op til en ven/partner, som ønsker at træne sammen med et til dels ens program. Programmet bliver sammensat mellem de to parter, så der er mulighed for at begge kan få noget ud af det. Oftest bliver programmet i store tag ensartet, så der ikke er meget forskel på programmet, så man både kan være socialt sammen og få hjælp af hinanden og sammenligne.

Vil du vide mere, så send en mail eller på anden vis kontakt mig for spørgsmål.


Small-Groups:

Small-Groups træningen er for dig og dine venner, som ønsker at komme sammen til effektiv og skræddersyet træning, som en gruppe. Træningen bliver lavet ud for jeres behov som gruppe, hvor alle individer har deres egne grænser for, hvor meget de kan, som bliver taget højde for. Det sociale fællesskab sørger for en dejlig og udfordrende træning. Der vil som ofte være masser af social konkurrence, mellem personerne, som hjælpe alle til at yde deres bedste, som alt sammen bliver overvåget for at sikre at ingen kommer til skade.

Vil du vide mere, så send en mail eller på anden vis kontakt mig for spørgsmål.

By

Risskov

Specialer

-Vægttab
-Muskelopbygning/Øget styrke
-Sport og performance
-Funktionel træning

Uddannelse

Ereps: 3 certificerede Finessinstruktør
Ereps: 4 certificerede personlig træner

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine artikler

Book tid hos Jeppe
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubblemedia