Felix Bruun Lund

Jeg hedder Felix og er personlig træner i Fit&Sund huset i Køge.
For mig er træning = bevægelse, noget som altid har været i min hverdag. Da jeg var yngre spillede jeg meget basketball i klub, bordtennis med mine brødre og en masse leg og sjov med vennerne. Glæden ved bevægelse er stadig stor og nu om dage er det at tumle med mine børn, løbeture og selvfølgelig tiden i paradiset af jern J.

Men træning kan være svær at få ind i hverdagen når tiden er fuld af arbejde, en partner, børn eller andet vigtigt.

Det er egen erfaring fra min hverdag med 2 børn, hus, job og en dejlig hustru. Derfor er det vigtigt at have en person som kan hjælpe med at holde fast i vanen med at træne. Det kan jeg hjælpe dig med!

Om du er utrænet eller mangler sparring i din træning, spiller ingen rolle for mig - det vigtigste er at du er motiveret for at lave en forandring.

 

1 til 1; Når du træner med mig, så er mit fokus på at du skal have god træning hver gang. God træning er når du har et smil på læben, bliver lidt svedig og føler dig brugt bagefter. Jeg har selvfølgelig lagt en træningsplan med udgangspunkt i dine ønsker.

Par/small group; Det er sjovere og nemmere når man er flere. Uanset om det er familiemedlemmer, kollegaer eller en ”ukendt” partner, så er det vigtigt at der er god kemi. Jeg sørger for at der er fysiske udfordringer, en motiverende og positiv stemning omkring træningen. Prøv det…

By

Køge

Specialer

- Opstart for nybegyndere i fitness miljøet
- Metcons

Uddannelse

- Personlig træner
- Fitness instruktør
- Tidligere leder og træner i foreningslivet
- Kostvejleder

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Felix
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble