Christina Ambrus

Jeg er Christina, en meget glad og udadvendt pige, som altid er fyldt med energi. Jeg får primært min energi gennem en aktiv hverdag og menneskerne omkring mig.


Jeg er uddannet fysioterapeut og arbejder i dag som fysioterapeutisk personlig træner i Horsens Sundhedshus. Jeg har en meget stor passion for at hjælpe andre mennesker med at opnå deres mål.


En meget stor del af min hverdag går med at være aktiv. Jeg er tidligere bryder, med titler som dansk mester og sølvmedaljevinder ved det nordiske mesterskab.  De seneste 10 år har jeg primært løbetrænet og dyrket styrketræning. Træning skal være sjovt, det skal give mig fornyet energi, det skal til tider udfordre mig og skubbe mine grænser, men det skal vigtigst af alt give mig smil på læberne - gerne i selskab med andre. Jeg har løbet mange halvmarathons, og løb i september 2017 marathon i Berlin. Det var en fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse!

 

Sådan ser et forløb ud ved mig:


Det hele starter med din beslutning om at lave en livsstilsændring eller -optimering. Det er det første og absolut vigtigste skridt, at tage beslutningen og derefter kontakten. Hvis du ikke er helt sikker på, om et forløb er den rigtige beslutning for dig, er du altid velkommen til at skrive, ringe eller komme ned til en samtale. Når først du har taget beslutningen, står jeg klar med åbne arme!

Min fornemmeste opgave er at vejlede og støtte dig på vejen til at nå dine mål. Og jeg glæder mig til vores fælles rejse.

Alle forløb indledes med en samtale om dig, din hverdag, dine mål og ønsker. På den måde sikre jeg mig, at vi får skræddersyet forløbet til dig og dermed har de bedste forudsætninger for et succesfuldt forløb. Forinden du modtager et træningsprogram, vil vi afprøve og teste forskellige øvelser, således bliver programmet tilpasset dit niveau og vi har et sammenligningsgrundlag. At se en udvikling, er en vigtig og motiverende faktor for at nå målet. Programmet vil løbende justeres i takt med, at du udvikler dig. Jeg vil sørge for at finde en god balance mellem at du oplever succes og udfordring. Det er vigtigt for mig, at du oplever fremgang og kommer tættere på dit mål, men det er aller vigtigst, at du forlader enhver træning med en god følelse i kroppen og et smil på dine læber.

Uanset om du ønsker et vægttab, færre smerter, at blive sundere eller stærkere, står jeg klar til at hjælpe.

Priser:

Klip Personlig Træning

  1 klip kr.      595,-
  5 klip kr.   2.975,-
  8 klip kr.   3.960,-
12 klip kr.   5.940,-
16 klip kr.   7.200,-
24 klip kr. 10.800,-
32 klip kr. 13.920,-

Small group

3 personer kr. 300,- pr. person/time
4 personer kr. 250,- pr. person/time
5 personer kr. 200,- pr. person/time

By

Horsens

Specialer

Jeg har hjulpet mange forskellige mennesker med vidt forskellige mål. Hvert eneste samarbejde er en unik opgave der skal løses i fællesskab.

Min spidskompetence er at hjælpe dig, der ønsker at tabe de sidste 5 kilo, dig der er meget selvkritisk og bruger meget af din energi på at bekymre dig om din krop og dens udseende. Jeg vil hjælpe og støtte dig i jagten på et vægttab, men endnu vigtigere i jagten på at være glad i din krop.

Jeg har ydermere erfaring med at hjælpe mere end 100 mødre tilbage i form efter deres fødsel, på den populære Mama-camp. Jeg er selv mor, og jeg var igennem en meget udfordrende graviditet og fødsel. Jeg ved derfor hvilken stor opgave kroppen kommer på i forbindelse med en graviditet, hvad det vil sige at have bækkenløsning, at opleve hvordan kroppen forandre sig, at skulle tabe de overflødige graviditetskilo, kæmpe med manglende overskud og finde en hverdag hvor familieliv og en sund livsstil er i balance.

Jeg kan hjælpe dig der kender til styrketræning og har en vis grad for erfaring, men som mangler struktur, inspiration og viden. Hvad end du er mand eller kvinde, ung eller ældre. Hvis du ikke føler dig helt komfortabel blandt håndvægte og vægtstænger, men synes det er spændende. Hvis du føler du knokler men aldrig kommer tættere på målet. Hvis du drømmer om at tage din første chin-up eller måske opnå at tage 10 i streg. Eller hvis du skal bestå en fysisk test i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Så er jeg den rette til at hjælpe dig!

Uddannelse

Uddannelse og kurser:
- Professionsbachelor i fysioterapi
- Personlig træner (EREPS 4)
- Kostvejleder
Erfaring:
- Fit&Sund talenthold 2018
- Årets træner i Fit&Sund 2018

Træningsforløb

10 min. gratis konsultation Startsamtale En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
  Personlig træning af højeste kvalitet! Jeg har netop afsluttet, et online træningsforløb på 3 måneder under Christinas vinger. Jeg har ofte overvejet... Læs mere
Morten
Mand! Du er blevet for tyk og doven. Du er holdt op med at veje dig, og du får sidesting af at vaske hår. Du ved, at du skal gøre noget, men du orker det ikke. Og i... Læs mere
Claus
Jeg har i mange år haft store problemer med mit udseende og specielt tallet på vægten. For mig har badevægten altid været den værste sandhed, det var den der... Læs mere
Maja

Mine artikler

Book tid hos Christina
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubble