Casper Skov Christensen

Jeg er nyuddannet personlig træner og kostvejleder, og er derfor klar til at dele de helt nyeste træningsteknikker og metoder med dig. Jeg kan hjælpe lige præcis dig med at nå dine specifikke mål. Træningen tilrettelægger jeg altid efter dine ønsker og behov - om det så skal være genoptræningsforløb, styrketræningsforløb eller sport specifik træning. Træningen med mig kan altid forventes motiverende og med højt humør.

 

1-1

-          De seneste år har jeg haft mange 1-1 sessions. Alle har fundet det meget motiverende samt sjovt. Det er en god måde at få fokus på egne personligmål.

Small Group

-          Small Group træning er en god træningsform da personerne på holdene danner relationer til hinanden og bliver gode til at motivere hindanden.

Samtidig er jeg der til og give den korrekte træningsform og lidt ekstra motivation.

Det er en sjov træningsform med mulighed for cirkeltræning samt konkurrencer.

By

Hørsholm

Specialer

- Hypertrofi træning – muskel opbygnings fokuseret træning.

- Senior træning

- Vægttab

Uddannelse

- Fitness uddannelsen 2019
- Certificeret personligtræner
- Hold instruktør
- Bike instruktør
- Funktioneltræner
- Outdoor instruktør

Træningsforløb

En til en-træning Partræning Smallgroup-træning Bootcamps
Mit mål var at dyrke mere motion, og at få opbygget en stærkere muskulatur, til at styre min hypermobilitet. Casper har tilrettelagt et program, der passer til mig og mine... Læs mere
Kamilla
Tak til Casper. Med besked fra hospitalet om at blive så stærk som muligt i benet inden en knæoperation, tog jeg fat i Casper og spurgte, om han ville hjælpe mig gamle kone... Læs mere
Aase

Mine afdelinger

Mine artikler

Book tid hos Casper
Første konsultation er gratis
Book tid her
bubblemedia