MCamp

Vil DU have hele pakken ift. kost og træning? MCamp er en BootCamp for mænd, hvor M står for ”Mænd, Mad og Muskler” og rummer aspekter som styrke, kondition, vægttab, muskelopbygning, sundhed og velvære. Det er et intenst forløb bestående af 8 uger, hvor du i samarbejde med BÅDE diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder og personlig træner får støtte og vejledning til at opnå gode resultater samt komme i mål ift. at opnå lavere fedtprocent, få mere markerede muskler og bedre fysisk form. 

MCamp henvender sig til dig, som gerne vil reducere din vægt, øge muskelmassen samt forbedre styrke og kondition og herved opnå øget velvære og sundhed.  

Du får råd og vejledning af autoriseret klinisk diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder og træningspas med certificeret personlig træner, der i løbet af de 8 uger guider dig igennem 2 ugentlige træningspas samt 4 kostworkshops.

Du vil derfor få fuldt udbytte af både din kost og træning i forhold til dine mål.

Du får:

  • 8 ugers målrettet kost og træningsforløb ved klinisk diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder og personlig træner
  • 4 x træningsrelaterede kostworkshops ved diætist/ernærings- og sundhedsfaglig medarbejder
  • 4 x vejning, hvor du bl.a. får målt din fedtprocent og muskelmasse
  • 16 x træning med de andre tilmeldte
  • Mød andre i samme situation, og træn i et motiverende fællesskab.

Da vi gerne vil imødekomme den enkeltes behov for støtte, korrigering og vejledning, er der et begrænset antal pladser på holdet.

Mulighed for tilkøb af skræddersyet kostplan.

Tilbage til oversigt