JuniorCamp

BootCamp for 11 til 14-årige med fokus på sjov og effektiv træning samt sunde spisevaner.

JuniorCamp er et 8-ugers trænings- og kostforløb.  

Campen er for de børn, der har lyst til effektiv og sjov træning samt at få en større viden om mad og bevægelse. Forældre er velkomne ved kostvejledningerne. Her ser vi i fællesskab på, hvordan maden er sammensat, og hvad en sund kost kan bestå af.

Juniorerne får:

  • 16 x effektiv og sjov træning med personlig træner
  • 4 x kostvejledning (+ vejning/måling) ved diætisten.
  • 4 x kropsanalyse med fx fedtprocent, muskelmasse m.m.  Analysen er frivillig
  • Hyggeligt fællesskab.

Vi mødes to gange om ugen til træning og én gang hver anden uge til en fælles kostvejledning. Her gennemgår vi følgende ting:

Første kostvejledning
Vi nørder mad. Her undersøger vi, hvilke gode ting mad består af. Diætisten giver en overordnet introduktion til sund kost.

Anden kostvejledning
Vi fokuserer på måltiderne og jeres helt egen "verdens bedste madpakke". Desuden gennemgår vi gode og sunde alternativer til indkøb og hygge med venner.

Tredje kostvejledning
Her skal vi ud af huset og lære at begå os i et supermarked. Vi anvender vores viden fra de forrige vejledninger til at finde sunde fødevarer på hylderne i dagligvarebutikken.

Fjerde kostvejledning
Vi arbejder med sensorik. Her skal vi teste, hvorfor mad smager godt, og hvordan man kan sammensætte de bedste smage.

Ved kostvejledningerne får vi desuden lavet kropsanalyser, hvor vi kan måle mængden af vores muskler, knogler og fedt i kroppen.

JuniorCamp har fokus på at give juniorerne nogle gode trænings- og kostværktøjer, så de får inspiration til en mere aktiv og sund hverdag. Samtidig kan forældrene ved kostvejledningerne lære, hvordan man navigerer i mad- og sundhedsjunglen – med sund fornuft.

Da vi gerne vil imødekomme den enkeltes behov for støtte, korrigering og vejledning, er der et begrænset antal pladser på holdet.

Se opstartsdato, priser og tilmelding i din by

 

 

Tilbage til oversigt